Grafikai tervezés

"Az egyszerűség a végső kifinomultság" Leonardo da Vinci


Teljeskörű professzionális egyedi GRAFIKAI TERVEZÉS és kivitelezés nyomtatott és online felületekre elérhető áron:

Munkáimban nagy hangsúlyt kap az egyediség (kézi illusztráció és modern gépi megoldások), a személyre ill. cégre, intézményre szabott ötletek megvalósítása, a mai gondolkodásmód és a vizuális igények figyelembe vételével. Megrendelőim sokszínűsége (a gazdaság, tudomány, kultúra és a média ágazataiból) garanciaként szolgál a kreativitás, minőség és megbízhatóság támpontjaként.

Kedvenc területem a logótervezés - számomra a legizgalmasabb logikai játék.

Főbb referenciák:

Faber-Castell, Magyar Állami Népi Együttes, EMI Music, BolognaFilm, Magyar Turizmus Rt., IPR-Insights, Yamuna, Jászok - történelmi dal- és táncjáték


2014. novemberében első nagyszabású színházi munkám bemutatója a Nemzeti Színházban, közel 30 perc animáció a Magyar Állami Népi Együttes Megidézett Kárpátalja c.  produkciójához. Bővebben ITT!

A Filmszemlével párhuzamosan megrendezett 7. Magyar Filmplakát Kiállítás és Verseny 2010 bemutatón a Kémek a porfészekben c. filmszemle fődíjas dokumentumfilmhez tervezett plakátom kiállításra került az Uránia Moziban! www.filmplakat.hu

Magyar Internet Média és Web Díj 2009 seregszemlén személyes (akkori) honlapom Művészet kategóriában a 3. helyezést kapta.